Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

«Κληρώνει» για στόπερ!


«Κληρώνει» για στόπερ

Φορτσάρει για την απόκτηση στόπερ ο Παναθηναϊκός και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Δύο παίκτες από το εξωτερικό σε πρώτο πλάνο. Απασχολεί έντονα και ο Σίλντενφελντ, «αγκάθι» το οικονομικό.

Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό. Κρίσιμο θα είναι το προσεχές τριήμερο για την υπόθεση του παίκτη του στόπερ και εκτιμάται ότι μέχρι την Κυριακή, το πολύ τη Δευτέρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με δύο παίκτες από το εξωτερικό, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες. Οι περιπτώσεις τους είναι σε πρώτο πλάνο. Η μια είναι πιο δύσκολη και αν υπάρξει θετική κατάληξη, τότε θα πρόκειται όπως φαίνεται για δανεισμό του παίκτη και στο συμβόλαιο του θα μπει και οψιόν αγοράς.

Η άλλη μοιάζει λίγο πιο εύκολη, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι πιθανόν να μείνει ελεύθερος. Αν δεν «κλείσει» κάποιον από τους δύο αμυντικούς ο Παναθηναϊκός, θα στραφεί στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, που συνεχίζει να απασχολεί, αλλά θα κοιτάξει πιο έντονα την περίπτωση του. Δεν αποκλείεται να αποδεσμευτεί και ο Κροάτης αμυντικός από τη νυν ομάδα του, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ωστόσο, για να επιστρέψει στο «τριφύλλι», θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Άλλωστε, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και ο μάνατζερ του και έκανε λόγο και για ενδιαφέρον άλλης ελληνικής ομάδας.

Θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για να καλύψει και το κενό του Σέρχιο Σάντσεθ για όσο λείψει ακόμα ο Ισπανός μετά τον τραυματισμό που υπέστη στα Γιάννενα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο, αλλά θα έρθει και με την προοπτική να μείνει τουλάχιστον έναν χρόνο και για να είναι σε θέση να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και στη νέα σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: