Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Περιμένουν το «ναι» του Ματέι στον Ατρόμητο!!


Περιμένουν το «ναι» του Ματέι στον Ατρόμητο

Στην Ρουμανία επέστρεψε ο Κοσμίν Ματέι έχοντας στα χέρια του την πρόταση του Ατρόμητου. Συγκρατημένη αισιοδοξία στους Περιστεριώτες, πως ο 24χρονος εξτρέμ θα απαντήσει θετικά.

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Ατρόμητου με την πλευρά του Κοσμίν Ματέι και πλέον απομένει η απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του έγινε. Ο 24χρονος εξτρέμ έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα, πήγε στα γραφεία της ομάδας και ξεναγήθηκε απ’ τους ανθρώπους της στις προπονητικές εγκαταστάσεις, απ’ τις οποίες μάλιστα έδειξε εντυπωσιασμένος.

Οι Περιστεριώτες έχοντας σύμμαχο το γεγονός πως το συμβόλαιο του Ματέι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου λήγει τον Ιούνιο, δείχνουν πως εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η λύση με το ύψος του ποσού που θα χρειαστεί να καταβάλουν στον σύλλογό του.

Έτσι, στην συνάντηση με τον παίκτη την Πέμπτη το βάρος έπεσε κυρίως στις απολαβές και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Εδώ πρέπει να τονιστεί πως στη διοίκηση του Ατρόμητου δεν θέλουν να διαταράξουν τις οικονομικές ισορροπίες του ρόστερ και γι’αυτόν το λόγο ήταν ιδιαίτερα «προσεκτικοί» στην πρόταση που τελικώς έκαναν ston 24χρονο Ρουμάνο και περιμένουν από την πλευρά του και ο ποδοσφαιριστής να κάνει υποχωρήσεις.

Το βράδυ και μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ο Ματέι θα πετάξει για Βουκουρέστι και αναμένεται να απαντήσει άμεσα (πιθανότατα την Παρασκευή) στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: