Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

«Έδειξε» Μποτία ο Σίλβα – Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Καμπιάσο!


«Έδειξε» Μποτία ο Σίλβα – Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Καμπιάσο

Μια από τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει στο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Σίλβα είναι η χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Μποτία στη βασική εντεκάδα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο το απόγευμα την Ξάνθη στο “Καραϊσκάκη” και ο Μάρκο Σίλβα, που επέστρεψε απ' την πατρίδα του και ήταν στη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη, φανέρωσε κάποια απ' τα πλάνα του για την μεθαυριανή αναμέτρηση. Μια από τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο Πορτογάλος κόουτς είναι η χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Μποτία στη βασική εντεκάδα.

Ο Ισπανός έπαιξε μαζί με τον Ντα Κόστα και όχι με τον Σιόβα, αλλά όλα δείχνουν ότι αύριο ο Σίλβα θα δοκιμάσει και τον Έλληνα στόπερ δίπλα στον Μποτία.

Επίσης είναι δεδομένη η απουσία του Εστέμπαν Καμπιάσο (που όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ θα απουσιάσει για 2 με 3 εβδομάδες) από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Αυτό σημαίνει πως τη θέση του στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών θα πάρει ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά.

Ο 39χρονος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” είχε πολλά παράπονα από αρκετούς παίκτες του στο ματς στα Περιβόλια και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετέ εκπλήξεις από τον Πορτογάλο προπονητή.

Εξελίξεις με Φινμπόγκασον
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον περιμένει το τηλεφώνημα του ατζέντη του προκειμένου να ετοιμάσει τις...βαλίτσες του και να φύγει απ' του Ρέντη. Σήμερα πάντως ήταν στο προπονητικό κέντρο των “ερυθρόλευκων” και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Ισλανδός θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: