Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Γιασικεβίτσιους: «Ίσως η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»


Γιασικεβίτσιους: «Ίσως η πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Ως μία από τις πιο σκληρές ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενόψει του ματς της Ζαλγκίρις.

Πολύ δύσκολο έργο έχει η Ζαλγκίρις απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος κατατάσσει τους «ερυθρόλευκους» στις πιο σκληρές ομάδες της Ευρώπης.

«Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η πιο σκληρή ομάδα της Ευρωλίγκας, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Επίσης, είναι πολύ δυνατή και ψυχολογικά. Έχουν διατηρήσει την ίδια βάση από τότε που κατέκτησαν την Ευρωλίγκα δύο φορές στη σειρά. Το παιχνίδι τους αποτελείται από τους δύο σούπερ σταρ, τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, ενώ οι υπόλοιποι ξέρουν τέλεια το ρόλο τους. Η άμυνά τους είναι τοπ επιπέδου και η επιθετικότητά τους προκαλεί πονοκεφάλους σε κάθε αντίπαλο προπονητή. Θα πρέπει να βάλουμε όλη μας την καρδιά στο παιχνίδι, να είμαστε όσο επιθετικοί είναι εκείνοι, ώστε να κάνουμε ένα βήμα πιο μπροστά», δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την πλευρά του, ο Σιμ-Σάντερ Βένε είπε: «Είμαστε ακόμα σε διαδικασία αλλαγής, λόγω της αντικατάστασης του προπονητή. Μου φαίνεται πως παίζουμε πιο γρήγορα αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να γίνουμε πιο επιθετικοί και βάζουμε κάποια καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο Ολυμπιακός είναι ο περσινός φιναλίστ της Ευρωλίγκας, έχει κρατήσει τους καλύτερούς του παίκτες, ενώ έχει βελτιώσει πρόσφατα το ρόστερ του, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Αλλά, μας έχουν μείνει 11 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και θα κάνουμε το καλύτερό μας, ώστε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεσή μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: