Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Γκάλο: «Να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο ματς»


Γκάλο: «Να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο ματς»

Η ΑΕΚ καλείται να παίξει καλύτερα από το πρώτο ματς στην Τούμπα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, και να φθάσει σε μια σημαντική νίκη που θα ανοίξει τη διαφορά, σύμφωνα με τον Γκάλο.

Έχοντας σύμμαχο τον κόσμο της, η ΑΕΚ θέλει να πραγματοποιήσει καλύτερη εμφάνιση από το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και να πάρει μια σημαντική νίκη που θα ανοίξει τη διαφορά από τον αντίπαλό της, σύμφωνα με τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Οι δηλώσεις του Γκάλο στη NOVA


«Θα πρέπει να έχουμε συνοχή στο παιχνίδι μας, να είμαστε δεμένοι ως ομάδα και να θυμηθούμε ότι δεν είχαμε καλή απόδοση μέσα στην Τούμπα. Άρα τώρα πρέπει με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη σ' αυτό το παιχνίδι. Δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς.

Το μόνο που θέλουμε είναι να νικήσουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση απ' ότι στο παιχνίδι του α' γύρου στην έδρα του αντιπάλου για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Πιστεύω ότι στα ντέρμπι η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Μας δίνει μεγάλη βοήθεια και ενέργεια όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και είναι αλήθεια ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: