Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η Λίβερπουλ σε μια... διαφορετική κορυφή!!


Η Λίβερπουλ σε μια... διαφορετική κορυφή

Αν υπήρχε βαθμολογία για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ τη δεδομένη χρονική περίοδο, η Λίβερπουλ θα ... γευόταν την κορυφή, με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει βρεθεί σε μεγάλους μπελάδες με τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς...  
Οι Λόβρεν και Κουτίνιο αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από την πρόσφατη νίκη (1-0) επί της Στόουκ στον πρώτο ημιτελικό για το Λιγκ Καπ στο «Μπριτάνια», με τον Κόλο Τουρέ να κρατάει κι εκείνος τον μηρό του στις καθυστερήσεις και αυξήθηκαν τα ονόματα στην ήδη γεμάτη λίστα των απουσιών για τους «κόκκινους».
Ο αριθμός των τραυματιών της Λίβερπουλ έχει φτάσει στους 11, με τους έξι από αυτούς ν' αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα, πράγμα που έχει προβληματίσει τον Γερμανό κόουτς της ομάδας.
Η διαφορά από την αμέσως επόμενη, όσον αφορά τις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη 8άδα της Πρέμιερ Λιγκ, είναι αρκετά μεγάλη, αφού η Άρσεναλ έχει 7 απουσίες λόγω προβλήματων τραυματισμού και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται τρίτη με 6 απόντες.
Δείτε τον πίνακα:



Πηγή:england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: