Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Πήρε Βάλτερ η Παναχαϊκή!!


Πήρε Βάλτερ η Παναχαϊκή

Ενίσχυση στα... άκρα για το τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής με τον Βραζιλιάνο Ιβάν Βάλτερ!

Σε ακόμη μια προσθήκη προχώρησε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής, με στόχο την παραμονή στην Α1.

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον Βραζιλιάνο ακραίο, Ιβάν Βάλτερ, ο οποίος βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα, χθες προπονήθηκε και αναμένονται οι εξετάσεις του για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή.

Η ανακοίνωση:

Ο Βραζιλιάνος ακραίος Ιβάν Βάλτερ (1.92) συμμετέχει από το απόγευμα της Τετάρτης (6/1), στις προπονήσεις της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία αναμένεται να τον αποκτήσει τα επόμενα 24ωρα.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος έχει συμφωνήσει σε όλα και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Πατρινή ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ivan Luiz Fagundes Walter είναι γεννημένος πριν 33 χρόνια στο Πόρτο Αλέγκρε και ήταν διεθνής με την εφηβική ομάδα της Βραζιλίας.

O Βάλτερ έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Πορτογαλίας (Φόντε ντο Μπαστάρντο, Βιτόρια, Μπενφίκα), της Τουρκίας (Τορούλ Γκεντσλίκ) και της Γαλλίας (Αβινιόν με την οποία πέτυχε συνολικά 200 πόντους και23 άσους).

Παράλληλα στη Βραζιλία αγωνίστηκε με τα «χρώματα» των Unisul Sao Jose, Intelbras Sao Jose, On Line Novo Hamburgo, Cimed Florianopolis, Apav/Canoas, UCS/Colombo Caxias do Sul και Voleisul/Paqueta Esportes με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στη Superliga B.

Δεν υπάρχουν σχόλια: