Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Μάχη για Σα, μετά τον ΠΑΟΚ για στόπερ!!

Στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Ορλάντο Σα για την ΑΕΚ, ύστερα από την πρόσφατη σύσκεψη κορυφή στην «Ένωση». Μετά τον ΠΑΟΚ αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις και στο θέμα του στόπερ.

Μάχη για Σα, μετά τον ΠΑΟΚ για στόπερ
Την επιθυμία του Γκουστάβο Πογέτ να ενισχυθεί αισθητά η επίθεση της ΑΕΚ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι έτοιμη να ικανοποιήσει η διοίκηση του συλλόγου.

Αυτό προκύπτει, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», από την πρόσφατη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Ουρουγουανό προπονητή.

Ο 48χρονος τεχνικός εκτιμά πολύ τον Πορτογάλο σέντερ φορ, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά και θεωρεί ότι θα αποτελέσει μία σούπερ λύση για την ομάδα του. Οι ιθύνοντες του συλλόγου σκοπεύουν να δώσουν μάχη με τη Ρέντινγκ για να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις που προβάλει για την παραχώρηση του 28χρονου επιθετικού. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να καταφέρουν στον «Δικέφαλο» να κάνουν δικό τους τον Ορλάντο Σα και οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές θα συνεχιστούν και σήμερα.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του κεντρικού αμυντικού, ουσιαστικές εξελίξεις αναμένται να υπάρξουν μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΠΑΟΚ, αφού περιμένουν να κρίνουν πώς θα ανταποκριθεί η άμυνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πογέτ σε ένα ντέρμπι. Σημαντικό ρόλο, επίσης, θα παίξει και μία πρόταση που θα φτάσει για τον Άρθο ή αν βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: