Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Παίζει με Λαύριο και φεύγει από την ΑΕΚ ο Κούπερ!!


Παίζει με Λαύριο και φεύγει από την ΑΕΚ ο Κούπερ

ΑΕΚ και Ντι Τζέι Κούπερ συμφώνησαν σε όλα με τη Μονακό και ο Αμερικανός θα αποχωρήσει, μετά όμως από το ματς του Σαββάτου με το Λαύριο. Άμεσα ο αντικαταστάτης του, τελειώνει και του Μπράουν.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ αποχωρεί από την ΑΕΚ. Η «Ένωση» συμφώνησε με τη Μονακό και η γαλλική ομάδα με τον ίδιο τον Αμερικανό γκαρντ (που θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τον ΝτεΜάρκους Νέλσον που πρόσφατα έφυγε για τη Μάλαγα).

Ο 25χρονος άσος, που έπαιξε στο φιλικό με τον Φάρο, θα αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στο Λαύριο για τη 15η αγωνιστική και εν συνεχεία θα αποχωρήσει. Στο μεταξύ, η ΑΕΚ θα κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του, πέραν του Τζέι Κόβαν Μπράουν που έχει ήδη συμφωνήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο αντι-Κούπερ πρέπει να είναι κοινοτικός, καθώς τις θέσεις των ξένων καταλαμβάνουν τώρα Χέρστον, Κάρτερ, Κρίστμας και ο Μπράουν που θα έρθει, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν οι Μιλόσεβιτς και ο... Βόσνιος Κούπερ. Αν η ΑΕΚ θέλει να πάρει μη κοινοτικό στη θέση του Κούπερ, θα πρέπει να αλλάξει έναν από τους άλλους τρεις ξένους (ο Κρίστμας φέρεται να έχει υπογράψει προσωρινό συμβόλαιο).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: