Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Τούντορ: «Αν δει κανείς τις κάρτες, θα νόμιζε ότι κλωτσούσαμε εμείς»


Τούντορ: «Αν δει κανείς τις κάρτες, θα νόμιζε ότι κλωτσούσαμε εμείς»

Καθόλου ικανοποιημένος δεν έμεινε από την απόδοση του ΠΑΟΚ στο α’ ημίχρονο ο Ίγκορ Τούντορ ο οποίος αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Όλσεν και στα σφυρίγματα του Λαμπρόπουλου.

Ούτε ένα λεπτό του α’ ημιχρόνου δεν άρεσε στον Ίγκορ Τούντορ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Κροάτης τεχνικός.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι με τις αποκρούσεις του ο Όλσεν έσωσε την ομάδα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και πάλι στη διαιτησία του Μάριου Λαμπρόπουλου.

Αναλυτικά:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν το παίξαμε ποδόσφαιρο που θέλαμε, ο αντίπαλος ήταν πιο επιθετικός, μας πίεζε καλά. Το β΄ ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο, είχαμε ευκαιρίες, αλλά όταν προηγείσαι με 1-0 τρία τέσσερα λεπτά πριν τον τέλος του παιχνιδιού και τελικά σε ισοφαρίζει ο αντίπαλος δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος».

Για τις αλλαγές θέσεων: «Ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες μας. Ο Σάμπο παίζει σε όλη του την καριέρα ως ακραίος ενώ τον Βίτορ ήθελα να τον ξεκουράσω για να πάρει κάποιες ανάσες γιατί έχει παίξει πολλά ματς σε λίγες ημέρες».

Για την Ξάνθη: «Όσα παιχνίδια έχω δει της Ξάνθης αυτό ήταν το καλύτερο της. Ελπίζω να την δω και στα υπόλοιπα έτσι».

Για τις αλλαγές του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν μου άρεσε ούτε ένα λεπτό από το πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί στις μονομαχίες. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήταν ότι ο αντίπαλος ήταν σε κλειστούς χώρους καλύτεροι και οι μέσοι μας δεν κατάφεραν να παίξουν πιο γρήγορα που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Χάσανε πολλές μπαλιές στην μεσαία γραμμή και οι αντίπαλοι βγαίναν εύκολα στην αντεπίθεση και μας έσωσε ο Όλσεν».

Για την εμφάνιση του Όλσεν: «Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά σήμερα ήταν καλός».

Για τη διαιτησία: «Θα ήθελα να αναφέρω πως σήμερα υπήρχαν δυο ομάδες στο γήπεδο, η Ξάνθη ήταν πιο επιθετική, κλωτσούσε, αλλά αν δει κανείς τις κίτρινες φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ κλωτσούσε, ήταν απίστευτος ο διαιτητής».

Για την εμφάνιση των χαφ: «Δεν με προβληματίζει η εμφάνιση, θέλω να δω σε ποιο επίπεδο θα φτάσουν, σήμερα είχαν λιγότερο χώρο για τρεξίματα και πατήματα, πρέπει να δούμε τι έγινε για να το βελτιώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: