Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Πογέτ: «Πρόωρο να μιλάμε για το μέλλον μου»


Πογέτ: «Πρόωρο να μιλάμε για το μέλλον μου»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ διέψευσε τα σενάρια που ανέφεραν πως στη συζήτηση με τους Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς, τους είπε ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, λέγοντας πως είναι πρόωρο να μιλάει για το μέλλον του

Ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνάντηση που είχε με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, τους είχε πει πως θέλει να παραμείνει από τώρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, σε δηλώσεις του στη NOVA, ο Ουρουγουανός τεχνικός διέψευσε αυτές τις φήμες, λέγοντας πως είναι πρόωρο να μιλάει για το μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογιέτ στη NOVA


«Στην Ελλάδα αυτές τις συναντήσεις τις βλέπετε κάπως ιδιαίτερα. Είναι απολύτως λογικό ένας πρόεδρος να έχει συνάντηση με τον προπονητή. Δεν έγινε η συνάντηση για κάποιον ειδικό λόγο. Το κάναμε απλώς για να γνωριστούμε καλύτερα, για να ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούσει τη γνώμη μου. Είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω αν συνηθίζεται αυτό στην Ελλάδα, αλλά για μένα είναι κάτι σύνηθες. Έτσι κι αλλιώς έχουμε άριστη συνεργασία».

Για το αν στη συζήτηση έγινε αναφορά στο μέλλον του: «Είναι αρκετά πρόωρο. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Είναι ακόμα Ιανουάριος. Εξάλλου αυτή η συνάντηση, επειδή διανύουμε μετεγγραφική περίοδο, έγινε για μετεγγραφικούς λόγους. Κοιτάζουμε κάποιες επιλογές, άρα αυτή την εποχή είναι φυσιολογικό προπονητής να συναντηθεί με τον πρόεδρο».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Ανυπομονώ πάρα πολύ για τον αγώνα της Κυριακής να δω το Ολυμπιακό στάδιο όσο το δυνατόν πιο γεμάτο. Η Ελλάδα έχει φήμη ότι οι φίλαθλοί της δημιουργούν καταπληκτικό κλίμα σε τέτοια παιχνίδι και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν θα δω τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών.

Αυτό που περιμένω είναι να υπάρχει μια καλή σύνδεση μεταξύ των παικτών και των φιλάθλων. Ο κόσμος να μας στηρίξει στην αρχή και να μας δώσει ώθηση κι εμείς απ' την πλευρά μας να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά, να κάνουμε το παιχνίδι μας για να τους ευχαριστήσουμε. Είναι μια αμφίδρομη σχέση κι επειδή το Ολυμπιακό στάδιο είναι ένα τεράστιο γήπεδο ελπίζω να είναι γεμάτο».


Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για ένα ειδικό παιχνίδι και το έχουν αντιληφθεί και οι παίκτες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού κατά κάποιο τρόπο θα είναι ένα τεστ για μας, έτσι ώστε να δούμε που βρισκόμαστε είμαστε σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε με τη μπάλα και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Είναι στοιχεία που τα ζητάμε πάντα, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να τα έχουμε σε μεγαλύτερο βαθμό».

Τέλος, για τα μεταγραφικά ζητήματα ανέφερε: «Έχουμε στο στόχαστρό μας συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Δυστυχώς δεν θα σας τις αποκαλύψω για να μην επηρεαστούν οι παίκτες του ρόστερ, αλλά και για να μην αποκαλυφθούν οι στόχοι. Ωστόσο μπορώ να αποκαλύψω ότι είμαστε πιο κοντά. Είναι αδύνατον να προβλέψεις πότε θα έχουμε εξελίξεις. Από εμπειρία σας το λέω ότι δεν είναι δυνατόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: