Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Αμφίβολος με Ζαλγκίρις ο Πρίντεζης!!


Αμφίβολος με Ζαλγκίρις ο Πρίντεζης!

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις. Παραμένει Αθήνα ο Ματ Λοτζέσκι, ενώ γίνεται… χαμός για τα εισιτήρια του ντέρμπι.

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση του Ολυμπιακού, μία ημέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Κάουνας και την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση (που τον είχαν αναγκάσει να μην αγωνιστεί κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου), με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε και ο Ματ Λοτζέσκι.

Όμως, ο Έλληνας φόργουορντ θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λιθουανία και έτσι η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση, ενώ αντίθετα ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο γκαρντ/φόργουορντ θα μείνει στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πάρει μαζί του 13 παίκτες, δηλαδή και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Από ‘κει και πέρα, ο Κώστας Παπανικολάου διάλεξε το νούμερο «25» για τη φανέλα του, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΚΑΕ η ζήτηση για τα εισιτήρια του ντέρμπι της Δευτέρας (25/1) με τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια και έτσι δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών να ανακοινωθεί sold out.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: