Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

«Τρένο» και στο Κύπελλο η Γιουβέντους!! (video)


«Τρένο» και στο Κύπελλο η Γιουβέντους (video)

Ο Λιχστάινερ έβαλε ένα, οι συμπαίκτες του έχασαν... πολλά και η Γιουβέντους ξεπέρασε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ (1-0) το εμπόδιο της Λάτσιο και θα βρει στους «4» την Ίντερ.

Η Γιουβέντους δεν πάει «τρένο» μόνο στο πρωτάθλημα Ιταλίας αλλά και στο Κύπελλο. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ξεπέρασε πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ (1-0) το εμπόδιο της Λάτσιο μέσα στο «Ολίμπικο» και ετοιμάζεται για την... τιτανομαχία με την Ίντερ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η «Μεγάλη Κυρία» είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, δημιούργησε πολλές κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά είτε οι παίκτες της δεν σημάδευαν σωστά, είτε έπεφταν πάνω στον εκπληκτικό Μπερίσα. Ο μόνος που κατάφερε να τα κάνει όλα τέλεια, ήταν ο πρώην μπακ της Λάτσιο, Λιχστράινερ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα των Λατσιάλι και με σουτ τον νίκησε (η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή παρά την προσπάθεια του Αλβανού γκολκίπερ), σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 66'.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν κατάφεραν καν να πλησιάσουν στην εστία του Νέτο μιας και η αμυντική συμπεριφορά της Γιουβέντους ήταν άψογη, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους φιλοξενούμενους θριαμβευτές. Πλέον, η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στα ημιτελικά, σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ζευγάρι, με την κόντρα των δύο ομάδων να είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο.





Τα ζευγάρια των ημιτελικών (διπλές αναμετρήσεις)
Αλεσάντρια-Μίλαν
Ίντερ-Γιουβέντους
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: