Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Χίντινκ: «Η Πρέμιερ Λιγκ δυσκόλεψε…»

Εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα, πιο δυνατό και ανταγωνιστικό από εκείνο που είχε αφήσει το 2009 όταν κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Τσέλσι, συνάντησε ο Γκους Χίντινκ!  
Ο προπονητής των Λονδρέζων αναφέρθηκε στις πρώτες αλλαγές που διαπίστωσε, εστιάζοντας στο ανταγωνιστικότερο πρόσωπο που παρουσιάζουν πλέον οι λεγόμενες «μικρές» ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.
«Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι πλέον πιο δυνατό. Βλέπετε ότι πολλές ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν σε τοπ επίπεδο, κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι πλέον έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν μεγάλους παίκτες. Αυτές οι ομάδες είναι πλέον στη μέση της βαθμολογίας και πάνω, κάτι που παλιότερα δεν περίμενες να συμβεί. Μιλάω για ομάδες όπως η Λέστερ, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουότφορντ», τόνισε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Συνήθως αυτοί οι σύλλογοι βρίσκονταν κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όμως πλέον τα πηγαίνουν πολύ καλά. Έκαναν καλές μεταγραφές και ο έχουν φτάσει στο σημείο να μπορούν να νικούν οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τα αποτελέσματά τους».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: