Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Λέστερ, εδώ είναι… Κύπελλο!! (video)


Λέστερ, εδώ είναι… Κύπελλο! (video)

Η Λέστερ… ξέχασε στο πρωτάθλημα τις καλές της εμφανίσεις, χάνοντας 2-0 στην έδρα της από την εξαιρετική Τότεναμ, που προκρίθηκε στον 5ο γύρο (φάση των «32») του Κυπέλλου Αγγλίας.

Δυο… καρπούζια είναι πολλά.

Η Λέστερ… σκασμένη, πιθανότατα, από την απίστευτη προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να συνεχίσει να… τρελαίνει κόσμο, ηττήθηκε 2-0 από την Τότεναμ στο ''King Power Stadium'' και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας!

Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, στο Λονδίνο, πολλοί περίμεναν, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, να ξεκινήσει μια… ξέφρενη πορεία και στον παλαιότερο θεσμό του κόσμου, τα «σπιρούνια», ωστόσο, ήταν εξαιρετικά και με γκολάρα του Σον Χέουνγκ-Μιν (39’) και τέρμα του Τσαντλί (66’) πήραν την πρόκριση για τη φάση των «32», εκεί όπου τα περιμένει, στην έδρα της, η Κόλτσεστερ.



Λέστερ (Ρανιέρι): Σμάιχελ, Σίμπσον (63' Ολμπράιτον), Βασιλέφσκι, Μπεναλουάν, Τσάιλγουελ, Ινλέρ, Ντρίνκγουοτερ (46' Οκαζάκι), Κινγκ, Νέιθαν Ντάιερ (74' Βάρντι), Γκρέι, Ουγιόα

Τότεναμ (Ποκετίνο): Φορμ, Γουόκερ, Έρικ Ντιρ, Βίμερ, Μπεν Ντέιβις, Τομ Κάρολ, Μπενταλέμπ, Έρικσεν, Λαμέλα (60' Κέιν), Σαντλί (73' Ονόμα), Σον Χέουνγκ-Μιν (84' Ντέλε Άλι)

Τα ζευγάρια της φάσης των «32» του FA Cup:

Γουέστ Μπρομ-Πίτερμπρο
Μπόλτον-Λιντς
Άρσεναλ-Μπέρνλι
Ντέρμπι Κάουντι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρέντινγκ-Γουόλσολ
Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι
Σριούσμπερι-Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουότφορντ
Καρλάιλ-Έβερτον
Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ Σίτι
Όξφορντ-Μπλάκμπερν
Πόρτσμουθ-Μπόρνμουθ
Κόλτσεστερ-Τότεναμ
Μπέρι-Χαλ
ΜΚ Ντονς-Τσέλσι
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: