Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Καραπαπάς: «Ας καλέσουν τον Κουλιμπαλί»


Καραπαπάς: «Ας καλέσουν τον Κουλιμπαλί»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υποστήριξε ότι δεν χτυπήθηκε από κάποιο αντικείμενο ο Κουλιμπαλί και ζήτησε να κληθεί για να καταθέσει ο παίκτης του Πλατανιά.

Από τον Ουσμάν Κουλιμπαλί θεωρεί ο Κώστας Καραπαπάς ότι θα δοθεί η λύση στο πολυσυζητημένο θέμα των ημερών. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε δήλωση λίγες ώρες μετά την κλήση σε απολογία των «ερυθρόλευκων» και την ανακοίνωση τους που ακολούθησε και ζήτησε να κληθεί και ο αμυντικός της ομάδας των Χανίων ώστε να καταθέσει.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο κάποιοι, με μόνο σκοπό να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Ελπίζουμε όμως ότι οι δικαστές θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ότι θα δικάσουν με βάση τα πραγματικά δεδομένα, με τα γεγονότα και όχι με το τι υποστηρίζει ο κάθε βαλτός ή ευφάνταστος.

Τα πράγματα είναι απλά! Κανένας "αναπτήρας" ή άλλο αντικείμενο δεν χτύπησε τον Κουλιμπαλί και σίγουρα δεν κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα η δική του ή κάποιου άλλου. Σε τελική ανάλυση, ας καλέσει ο κ. Καποδίστριας τον Κουλιμπαλί, να τον ρωτήσει αν τον βρήκε κάτι, τι ήταν αυτό, τι ήταν αυτό που σήκωσε από το χορτάρι
», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: