Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Όταν το καταλάβει θα είναι αργά!!


Όταν το καταλάβει θα είναι αργά

Ούτε καν ένα 24ωρο δεν χρειάστηκε να περάσει για να πάρει ο Σταύρος Κοντονής το πρώτο μήνυμα από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού, μετά την απόφαση της Πολιτείας να κλείσει το πέταλο των φανατικών(θύρες 13-14) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς

Στο προηγούμενο άρθρο αναλύσαμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι εκτός λογικής και θα έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα και οι εξελίξεις όπως ήταν αναμενόμενο μας δικαιώνουν. Όπως είναι φυσικό, οπαδοί, διοίκηση και όλοι όσοι είναι μέσα και γύρω από τον οργανισμό που ονομάζεται Παναθηναϊκός, έχουν συσπειρωθεί και η συνέχεια αναμένεται να έχει αρκετή ένταση.

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε αλλεπάλληλες συσκέψεις, ανακοίνωση της διοίκησης και της 13, και ειρηνική επίσκεψη διαμαρτυρίας από 300 οπαδούς του τριφυλλιού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Επόμενη κίνηση θα είναι το μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνεται και φυσικά κάθε ματς που θα ακολουθήσει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα είναι μια μικρή διαδήλωση.

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βγει κανείς κερδισμένος από αυτή την ιστορία. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τους οπαδούς του εκτός εαυτού, θα χάσει χρήματα από τα εισιτήρια και θα πληρώσει και πάλι πρόστιμα από υβριστικά συνθήματα κλπ στα επόμενα παιχνίδια. Ένα θετικό που φαίνεται ότι θα προκύψει για το τριφύλλι είναι η ήδη διαφαινόμενη συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα.

Όσο για τον κ. Κοντονή, το πολιτικό κόστος και εγωισμός που λειτούργησε στο συγκεκριμένο ζήτημα θα αποτελειώσουν την εικόνα του, αλλά όταν το καταλάβει θα είναι αργά…. Καθημερινά θα αντιλαμβάνεται τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της απόφασης και όλα θα γίνουν πιο δύσκολα όταν θα κληθεί να πράξει κάτι ανάλογο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο υπουργός ενδεχομένως δεν ήταν ποτέ οπαδός μιας ομάδας, ούτε καν φίλαθλος. Ωστόσο, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν γίνεται για μια μικρή μειοψηφία να καταδικάσει ολόκληρο κομμάτι οπαδών, που κάθε χρόνο πληρώνει ολόκληρο διαρκείας για να δει τα μισά παιχνίδια της ομάδας του στη σεζόν, γιατί τα άλλα μισά ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών από τιμωρίες!

Κανείς δεν του ζητάει να χαριστεί σε κανέναν, αλλά δεν χρειαζόταν αυτή η επίδειξη δυνάμεως στον ήδη «φορτωμένο» από… πολλά φίλαθλο του Παναθηναϊκού. Άλλωστε η ψυχή της θύρας 13, είναι οι άνθρωποι που την αποτελούν και αυτοί υπουργέ μου θα μεταφερθούν στο απέναντι πέταλο.

Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι η ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται ο Παναθηναϊκός και η έδρα του(σ.σ όχι μόνο στη συγκεκριμένη υπόθεση) μας βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Βλέπετε αργά η γρήγορα η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια και κάποιος θα πρέπει να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα του ΟΑΚΑ στο άμεσο μέλλον…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: