Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός!


Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης θέλουν στον Παναθηναϊκό να έχουν ολοκληρώσει την μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού. Σίλντενφελντ και άλλοι δύο στην «πράσινη» λίστα.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Εβαντζελίστα, στον Παναθηναϊκό κινούνται για την επόμενη (6η) μεταγραφή τους μέσα στον Ιανουαρίου.

Αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να επιθυμούν να έχουν φέρει τον συγκεκριμένο παίκτη μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης.

Το όνομα που επανήλθε στο προσκήνιο μετά το «ναυάγιο» που σημειώθηκε στην υπόθεση Αντέι είναι εκείνο του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Όπως γράφει η «Πράσινη», για τον Κροάτη φαίνεται πως δεν… τρελαίνεται ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τη φετινή σεζόν από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Επιθυμία του Ιταλού τεχνικού είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα έχει την προοπτική να παίξει και τα επόμενα χρόνια στο «τριφύλλι», με κίνητρο και με όρεξη για διακρίσεις.

Με το θέμα του στόπερ ασχολούνται ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, οι οποίοι φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις άλλων δύο παικτών, όμως πολύ δύσκολα θα έχουμε εξελίξεις σήμερα ή αύριο.

Αν δεν προχωρήσει καμία από τις δύο περιπτώσεις, τότε το όνομα Σίλντενφελντ θα βρεθεί στην πρώτη θέση, όμως μόνο με τα οικονομικά δεδομένα που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: