Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

«Θηρίο» παίρνει ο Αρκαδικός, φέρνει κι άλλους! (video)


«Θηρίο» παίρνει ο Αρκαδικός, φέρνει κι άλλους! (video)

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Καναδού πάουερ φόργουορντ, Κέβιν Τόμας, βρίσκεται ο Αρκαδικός! Θα γίνουν άλλες δύο προσθήκες, σκέψεις για αποχωρήσεις…

Η επιχείρηση… «να σώσουμε τη χρονιά», ξεκίνησε στον Αρκαδικό!

Η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Καναδού πάουερ φόργουορντ, Κέβιν Τόμας, που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη φανέλα της Ατένας, και ενισχύεται σημαντικά κάτω από τη ρακέτα, στην ύστατη προσπάθεια που θα κάνει για να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ!

Το 23χρονο… θηρίο, ύψους 2,07μ. και βάρους μόνο 100κ., έχει βγάλει ήδη εισιτήρια για Ελλάδα και αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό, θα γίνει κάτοικος Τρίπολης.

Ο αριστερόχειρας Τόμας, που, πέρυσι, αγωνιζόταν στην ομάδα του πανεπιστημίου Troy και είχε κατά μέσο όρο 10,3 πόντους και 8,1 ριμπάουντ, θα καλύψει το κενό του Φώτη Λαμπρόπουλου και μάλιστα, άμεσα, καθώς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με τον Άρη.

inner

Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθεί σίγουρα τουλάχιστον άλλος ένας παίκτης, για τη θέση 1-2, αλλά πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και το ενδεχόμενο να γίνουν δύο προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις…




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: