Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ιντερνετική επίθεση και «ντου» στο «Κόκκινο» από οπαδούς του Παναθηναϊκού!!


Ιντερνετική επίθεση και «ντου» στο «Κόκκινο» από οπαδούς του Παναθηναϊκού

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «επιτέθηκαν» στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω facebook, γράφοντας σχετικό μήνυμα, ενώ έκαναν «ντου» στο «Κόκκινο», διαβάζοντας την ανακοίνωση της Θύρας 13.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν ιντερνετική επίθεση στο facebook του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας όλοι ένα συγκεκριμένο μήνυμα, ενώ έκαναν «ντου» στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Κόκκινο», διαβάζοντας την ανακοίνωση της Θύρας 13.

Το μήνυμα που έγραφαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε κάθε ποστάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ στο facebook

«Κύριοι, σας βαρεθήκαμε. Βαρεθήκαμε τα ψέματά σας. Βαρεθήκαμε τον ξεκάθαρο πόλεμο (χωρίς εισαγωγικά) στον Παναθηναϊκό μας, στην ίδια μας τη ζωή δηλαδή. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε πως και εσείς συνεχίζετε την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Βαρεθήκαμε να μας λέτε πως θα καταπολεμήσετε τη διαφθορά και συνεχώς να την κάνετε ακόμα μεγαλύτερη. Βαρεθήκαμε να την πληρώνει για όλα ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός και όλοι οι άλλοι να τη βγάζουν λάδι. Ε, τώρα ετοιμαστείτε και εσείς να βαρεθείτε να μας βρίσκετε μπροστά σας και να μη μας ξαναδείτε πάλι στην κάλπη. Γιατί κανείς δεν τα βάζει με τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13...».

Στη συνέχεια, ορισμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού, έκαναν «ντου» στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησαν να διαβάσουν στον αέρα την ανακοίνωση της Θύρας 13, κάτι που δέχθηκαν οι άνθρωποι του σταθμού. Έπειτα, οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποχώρησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Δείτε κάποια από τα ποστ που έχουν γεμίσει με τα μηνύματα των φίλων του Παναθηναϊκού στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ
inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: