Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Λουτσέσκου: «Το απειροελάχιστο που αξίζαμε η ισοπαλία»


Λουτσέσκου: «Το απειροελάχιστο που αξίζαμε η ισοπαλία»

Τη νίκη άξιζε η Ξάνθη σύμφωνα με την εικόνα του ματς, όπως δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου που στάθηκε για ακόμα μια φορά στην κακοτυχία που κυνηγά την ομάδα του.

Το απειροελάχιστο που άξιζε από τον συγκεκριμένο αγώνα πήρε η Ξάνθη σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε ότι οι Ακρίτες έπρεπε να νικήσουν τον ΠΑΟΚ και ότι η εμφάνιση θα δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Δεν άλλαξε η τύχη μας, παίξαμε πολύ ωραίο παιχνίδι και με όλο το σεβασμό, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ποιοτική και οργανωμένη ομάδα, αλλά θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Είχαμε τον έλεγχο, πέντε μεγάλες ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ είχε μόλις μια στο δοκάρι.

Σε μια φάση που ήμασταν ανοργάνωτοι, σκόραρε, ίσως και να ήταν έλλειψη αντίδρασης του παίκτη μας. Ήταν ένα ωραίο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ένα δοκάρι, ελέγχοντας το παιχνίδι, πιέζοντας και τρέχοντας πίσω από την πλάτη του ΠΑΟΚ. Το βασικό είναι πως δεν τα παρατήσαμε και σκοράραμε το γκολ.

Βέβαια, πήραμε το απειροελάχιστο από αυτό που αξίζαμε. Μόνο αυτοπεποίθηση μπορούμε να πάρουμε από την εμφάνισή μας και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να γυρίσει η τύχη με το μέρος μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: