Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Τι ισχύει με Δημήτρη Παπαδόπουλο και Ατρόμητο!!


Τι ισχύει με Δημήτρη Παπαδόπουλο και Ατρόμητο

Νέα δεδομένα να δημιουργήσει ενδεχομένως στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ατρόμητου η αποδέσμευση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από τον Αστέρα Τρίπολης.

Εντελώς απρόβλεπτος αποδεικνύεται ο φετινός Ιανουάριος για τον Ατρόμητο και όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά του ζητήματα. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν δύο φορές το ταξίδι Λιβαδειά-Περιστέρι, δεν κατάφεραν να παίξουν σε καμία περίπτωση και πλέον αναμένουν τη νέα ημερομηνία στην οποία θα οριστεί η αναμέτρηση.

Ωστόσο, απρόοπτα συμβαίνουν και στις μεταγραφικές αναζητήσεις των Περιστεριωτών, καθώς μετά την πώληση του Φερνάντο Γοδόι που έφερε στον Ατρόμητο τον Πολ Κεϊτά, ακόμα μία εξέλιξη ενδέχεται να επηρεάσει το σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, ενώ στα πλάνα δεν υπήρχε πρόθεση για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, η σημερινή αποδέσμευση του Δημήτρη Παπαδόπουλου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αφήσει αδιάφορη τη διοίκηση του Ατρόμητου.

Ο έμπειρος φορ δεν θέλησε να καθίσει στο συμβόλαιό του στον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν αγωνιζόταν ως βασικός και πλέον ψάχνει ομάδα που να έχει ξεκάθαρα έναν πιο σημαντικό ρόλο. Και σε αυτό το σημείο μπαίνει στην υπόθεση ο Ατρόμητος…

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, δεν έπαψε να έχει άριστες σχέσεις με τον έμπειρο επιθετικό από τη σεζόν 2013-2014 που ήταν και από τις καλύτερες τόσο στην καριέρα του παίκτη, όσο και της ομάδας και το πιο πιθανό σενάριο αν δεν υπήρχε στην… εξίσωση ο Γιώργος Παράσχος είναι οι δύο πλευρές να ήταν ακόμα μαζί.

Ο παίκτης αποτελεί αδυναμία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες –κάτι που δεν επιβεβαιώνει όμως η ομάδα- να επιδιώξει επικοινωνία μαζί του, ώστε να διαπιστώσει τις προθέσεις του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο, εφόσον Γιώργος Σπανός και Τραϊανός Δέλλας συμφωνήσουν ότι πράγματι μπορεί να αξιοποιηθεί ο «Παπ».

Αν γίνει αυτό, τότε θεωρείται βέβαιο ότι δεν τίθεται κανένα οικονομικό θέμα και οι δύο πλευρές θα τα βρουν εντός ολίγων λεπτών. Πρέπει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι πέρυσι τέτοιον καιρό, ο Παπαδόπουλος ήταν με το ένα πόδι στην επιστροφή του στο Περιστέρι από τον ΠΑΟΚ, αλλά τελευταία στιγμή η κατάσταση διαφοροποιήθηκε λόγω των πολλών τραυματισμών στον «Δικέφαλο» και λόγω των καλών εμφανίσεων του παίκτη όποτε αγωνιζόταν.

Με άλλα λόγια, αν ο «Τράι» δώσει το «ΟΚ» είναι πολύ πιθανό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος να γίνει κάτοικος Ατρόμητου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: