Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

No Messi, no Suarez, no problem!! (video)


No Messi, no Suarez, no problem! (video)

Έλειπε ο Μέσι, έλειπε ο Σουάρες, αλλά η Μπαρτσελόνα αυτή την περίοδο δεν παίζεται... Κάνοντας τα βασικά στο Μπιλμπάο κόντρα στην Αθλέτικ, επικράτησε 2-1 και βλέπει ήδη τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Πολύ κοντά στην πρόκρισή της στα ημιτελικά του Copa Del Rey είναι η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε 2-1 της Αθλέτικ μέσα στο Μπιλμπάο και καλείται απλά να κάνει τα βασικά στο «Καμπ Νου» για να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Μπορεί η Μπιλμπάο με τη δύναμη της έδρας να μπήκε πιο δυνατά και να ανησύχησε την Μπαρτσελόνα που έπαιζε χωρίς τους Μέσι και Σουάρες, αλλά σε ένα 25λεπτο είχε καθορίσει την τύχη του αγώνα. Μόλις στο 18’ ο Ράκιτς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μουνίρ χωρίς να δυσκολευτεί με μια προβολή άνοιξε το σκορ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Βάσκους, έξι λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια του αγώνα η Μπιλμπάο πίεσε για να μειώσει το σκορ και έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά δικαιώθηκε πολύ αργά, όταν στο 89’ ο Αντούριθ από κοντά δεν έχει πρόβλημα να νικήσει τον Τερ Στέγκεν και διαμόρφωσε το 2-1, χωρίς όμως να έχει χρονικά περιθώρια να φτάσει στην ισοφάριση.



Αποτελέσματα και ζευγάρια των προημιτελικών:

Θέλτα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 1-2
Βαλένθια-Λας Πάλμας (21/1)
Σεβίλλη-Μιραντές (21/1)

* Οι δεύτεροι αγώνες έχουν οριστεί για τις 27 Ιανουαρίου
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: