Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε, ο Σέγι Ότζο… συστήθηκε!! (video)


Η Λίβερπουλ προκρίθηκε, ο Σέγι Ότζο… συστήθηκε! (video)

Η Λίβερπουλ σκότωσε το… θηρίο (3-0 την Έξετερ) και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου, με τον 18χρονο Ότζο να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ, το πρώτο του στα… κόκκινα, και να κλέβει την παράσταση!

Στις 8 Ιανουαρίου, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μετά από λίγα βράδια, πέτυχε και το πρώτο του γκολ…

Και τι γκολ!

Ο Σέγι Ότζο μπήκε στο «Άνφιλντ» στο 65’ και με ένα τρομερό σουτ, εννέα λεπτά αργότερα, στο 74’, διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων», που επικράτησαν 3-0 της Έξετερ και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση («32») του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου θα υποδεχθούν τη Γουέστ Χαμ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο 18χρονος, ο οποίος… συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους φίλους της Λίβερπουλ, που είδαν την ομάδα τους -με πολλούς αναπληρωματικούς- να μην πέφτει θύμα έκπληξης, αγχωμένοι από το 2-2 του πρώτου αγώνα και τις κακές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια.

Πριν το γκολ του Ότζο, τον οποίο η Λίβερπουλ απέκτησε το 2011 από τη Μίλτον Κέινς Ντονς, το σκορ είχε ανοίξει ο Άλεν μόλις στο 10’, ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τεσέιρα στο 82’.



Λίβερπουλ (Κλοπ): Μινιολέ, Ράνταλ (51' Φλάναγκαν), Τιάγκο Ιλόρι, Χοσέ Ενρίκε, Μπραντ Σμιθ, Τζο Άλεν (65' Ότζο), Μπράναγκαν, Στιούαρτ, Άιμπ (79' Τσιριβέγια), Ζοάο Κάρλος, Μπεντεκέ

Έξετερ (Τίσντεϊλ): Ολένικ, Ριμπέιρο, Μπράουν, Μουρ-Τέιλορ, Γούντμαν, Μπάτερφιλντ (46' Χόσκινς), Άαρον Ντέιβις, Όκλεϊ (64' Γουίλερ), Άλεξ Νίκολς, Χολμς, Κλίντον Μόρισον (46' Τομ Νίκολς)

Τα ζευγάρια της φάσης των «32» του FA Cup:

Γουέστ Μπρομ-Πίτερμπρο
Μπόλτον-Λιντς
Άρσεναλ-Μπέρνλι
Ντέρμπι Κάουντι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρέντινγκ-Γουόλσολ
Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι
Σριούσμπερι-Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουότφορντ
Καρλάιλ-Έβερτον
Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ Σίτι
Όξφορντ-Μπλάκμπερν
Πόρτσμουθ-Μπόρνμουθ
Κόλτσεστερ-Τότεναμ
Μπέρι-Χαλ
ΜΚ Ντονς-Τσέλσι *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: