Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Παίρνει Μπουρσέλη και… τον δίνει ο Πλατανιάς!!


Παίρνει Μπουρσέλη και… τον δίνει ο Πλατανιάς

Τον 21χρονο Αντώνη Μπουρσέλη, που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη θα υπογράψει ο Πλατανιάς. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών και θα δοθεί δανεικός στον Κισσαμικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης του Πλατανιά θα πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Μπουρσέλης. Ο 21χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα του Ηρακλείου και την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Μπουρσέλης είναι διάρκειας 2,5 ετών αλλά δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Αυτό θα συμβεί διότι ο Πλατανιάς αναμένεται να τον παραχωρήσει δανεικό στον Κισσαμικό, στα πλαίσια των καλών σχέσεων που έχουν οι δύο σύλλογοι.

Ο 21χρονος μέσος από το Ηράκλειο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Εργοτέλη, ενώ την περίοδο 2013/14 δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟ Κρουσώνα, πριν επιστρέψει στους «κίτρινους», με τους οποίους φέτος αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος (2 γκολ, 1 ασίστ) και στο Κύπελλο σε τρία ματς σημείωσε ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα κινηθεί για επιθετικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: