Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα»


ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό: «Δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα»

Δεν άφησε ασχολίαστη ο ΠΑΟΚ την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, στην οποία τον χαρακτήριζε υπαίτιο των επεισοδίων στην Τούμπα. Με ειρωνική διάθεση και αιχμές απάντησαν από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Την αντίδραση του ΠΑΟΚ -έστω και με ανεπίσημο τρόπο- προκάλεσε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» υποδέχθηκαν με σκωπτική διάθεση τους ισχυρισμούς ότι είναι υπαίτιοι για τα επεισόδια και ότι ευνοούνται από την απόφαση Κοντονή να μη συνεχιστεί η διοργάνωση.

Σε εμφανώς ειρωνικό τόνο λοιπόν, η απάντησή τους μέσω κύκλων ήταν η εξής: «Συγκινητική η προσπάθεια υπεράσπισης του… ανταγωνισμού από τον υπαίτιο της εξάλειψης κάθε ίχνους. Συμφωνούμε όμως. Θέλουμε την ίδια σκληρή τιμωρία που τους επιβλήθηκε πέρυσι όταν τραυματιζόταν ο Γλύκος και αλλάζαμε πλευρά προθέρμανσης. Για ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά να συγκρίνουμε και τι γράφτηκε στα φύλλα αγώνα Αρετόπουλου τότε και Παππά χθες. Σοβαρότερα δεν μπορούμε να τους εξηγήσουμε ότι δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: