Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Μίχελ: «Δεν θα κατέβουμε. Απαιτούμε την παραίτηση Γκιρτζίκη»


Μίχελ: «Δεν θα κατέβουμε. Απαιτούμε την παραίτηση Γκιρτζίκη»

Την παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη απαίτησε εκ νέου για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ. «Όλα έγιναν από τις αποφάσεις ενός διαιτητή», τόνισε ο Λιούμπος Μίχελ.

Να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ απαίτησε από τον Γιώργο Γκιρτζίκη ο Λιούμπος Μίχελ. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ.Σ του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε πως ο «δικέφαλος» δεν θα κατέβει στο Φάληρο για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως ηθικός αυτουργός για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα ήταν ο διαιτητής, Ανδρέας Παππάς.

Αναλυτικά:

«Είχαμε μία έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ, γιατί υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να συζητήσουμε μετά τα όσα έγιναν χθες. Αποφασίσαμε ότι σαν ΔΣ υποστηρίζουμε και συμφωνούμε απόλυτα με τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη. Επίσης, αποφασίστηκε ότι η ομάδα δε θα κατέβει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Και επιπλέον απαιτούμε την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ και από τη νέα σεζόν ζητάμε να δοθεί το δικαίωμα στις ομάδες να επιλέγουν ξένους διαιτητές για τους εντός έδρας αγώνες και μάλιστα με δικά τους έξοδα»

Για τη χθεσινή διαιτησία του Παππά: «Θα κάνω ένα σχόλιο, παρά το γεγονός ότι δεν μου αρέσει σαν πρώην διαιτητής, να σχολιάζω άλλους διαιτητές. Θα ξεκινήσω από το ότι με λύπησε το γεγονός ότι οι παίκτες έκλεγαν στα αποδυτήρια. Είδα συλλήψεις, είδα φιλάθλους να κλαίνε επειδή βρέθηκαν στην κατάσταση αυτή και αντέδρασαν για τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Χάνουμε κόσμο έτσι, ο κόσμος θα φοβάται να έρθει στο γήπεδο. Δεν μπορεί να υπολογιστεί το κόστος, αλλά φαίνεται ότι αυτή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, μπορεί να κοστίσει πάνω από μισό εκατομύριο. Μία κατάσταση που προκλήθηκε από τις αποφάσεις ενός ανθρώπου. Θέλουμε διεθνείς διαιτητές για να αποφύγουμε τέτοιες διαιτησίες».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Θέλω να πω ότι σήμερα ήμουν στη Μεσήμβρια. Είναι πολύ άσχημη η εικόνα, να κάθονται απογοητευμένοι νεαροί, διεθνείς παίκτες στα αποδυτήρια και στην ουσία να δείχνουν μία εγκατάληψη. Τους είπα ότι εμείς είμαστε εδώ και σίγουρα και οι φίλαθλοι μας θα είναι πίσω από την ομάδα. Αφού περάσει αυτή η ένταση, ίσως σε μία, δύο ημέρες θα σηκώσουν το κεφάλι, θα είμαστε πιο δυνατοί και θα δείξουμε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει πράγματα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και υπό οποιαδήποτε συνθήκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: