Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Ελέγξαμε τα ριμπάουντ»


Τζόρτζεβιτς: «Ελέγξαμε τα ριμπάουντ»

Στον τομέα του πλήρη έλεγχου των ριμπάουντ στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Μάλαγα

Στον πλήρη έλεγχο των ριμπάουντ που είναι το δυνατό μέρος του παιχνιδιού της Μάλαγα στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι παρά τις απουσίες που είχε η Μάλαγα, εξακολουθεί να έχει σπουδαίους παίκτες, ωστόσο υπογράμμισε ότι η ομάδα του είχε προετοιμαστεί κατάλληλα φτάνοντας τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν συνεπείς από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέραμε ότι η Ουνικάχα είχε κάποιες απώλειες, ωστόσο ακόμα και με τραυματίες ξέραμε πως έχουν σπουδαίους παίκτες. Πιστεύω ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ που είναι το δυνατό τους κομμάτι. Πετυχαίνουν πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες. Ήταν ένα κομμάτι που προετοιμάζαμε τους εαυτούς μας ακόμα και στην Αθήνα. Παίξαμε καλή άμυνα ειδικά στις δύο πρώτες περιόδους. Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια. Όπως λέω το επόμενο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου κι έπειτα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: