Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Μπιέντοφ: «Άλλη ομάδα πλέον ο Παναθηναϊκός»


Μπιέντοφ: «Άλλη ομάδα πλέον ο Παναθηναϊκός»

Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ, μετά τη νίκη στη Μάλαγα στάθηκε στις ευεργετικές προσθήκες των Γουίλιαμς και Χέινς που έκαναν τον Παναθηναϊκό… άλλη ομάδα.

Ικανοποιημένος από την αισθητή βελτίωση του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Γκόραν Μπιέντοφ μετά τη νίκη στη Μάλαγα. Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς εστίασε στη βοήθεια από τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

«Εμείς κάναμε το παιχνίδι εύκολο, δεν ήταν εύκολο Εκμεταλλευτήκαμε τα προβλήματα που είχε η Μάλαγα και τα πράγματα απλοποιήθηκαν από την πρώτη περίοδο, όταν δώσαμε τον τόνο για τη συνέχεια του αγώνα. Οι δύο παίκτες που ήρθαν μας έχουν βοηθήσει και το σημαντικό είναι πως προσαρμόστηκαν γρήγορα. Χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια, όπως είχε πει και ο κόουτς Τζόρτζεβιτς. Είμαστε πλέον διαφορετική ομάδα με περισσότερες επιλογές και λύσεις, ακόμη και στις προπονήσεις. Επόμενο μέλημά μας είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Από εμάς εξαρτάται. Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι Κυπέλλου και μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα που θα είναι δύσκολο, σε ένα γεμάτο γήπεδο», τόνισε.

Όσο για το πότε θα είναι διαθέσιμος ο Βινς Χάντερ; «Δεν είναι ακόμη έτοιμος. Είναι νέος παίκτης και προσπαθούμε να τον βάλουμε στο σύστημα. Είναι διαφορετικός από τον Γουίλιαμς και τον Χέινς που έχουν παραστάσεις. Χρειάζεται χρόνο για να παίξει και να δείξει ποιος πραγματικά είναι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: