Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δένει Ντοναρούμα η Μίλαν!!


Δένει Ντοναρούμα η Μίλαν

Η Μίλαν φροντίζει να κρατήσει στην ομάδα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τερματοφυλάκων που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν τους πάρουν τον τερματοφύλακα, του ανανεώνουν το συμβόλαιο. Με αυτή την σκέψη οι ιθύνοντες της Μίλαν θα συναντηθούν με τους μάνατζερ του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο 17χρονος πορτιέρο, με την φετινή εξαιρετική του επίδοση, όχι μόνο κέρδισε επάξια την θέση του βασικού αλλά έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Γι’ αυτό και οι «ροσονέρι» έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να παραμείνει στον σύλλογο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, θα συναντηθεί εντός των ημερών με τους μάνατζερ του παίκτη, Μίνο και Έντσο Ραϊόλα. Σύμφωνα με τον νόμο, ο σύλλογος δεν μπορεί να προσφέρει συμβόλαιο μεγαλύτερο των 3 ετών, μέχρι ο παίκτης να κλείσει τα 18 χρόνια.

Έτσι ο Ντοναρούμα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με ισχύ έως το 2019 ενώ του χρόνου, θα τον περιμένει μία 5ετή συμφωνία με την ομάδα. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι απαιτήσεις του νεαρού τερματοφύλακα θα φτάσουν το 1 εκ. ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: