Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Επανεξέταση της απόφασης για ματαίωση του Κυπέλλου ζητά ο Ατρόμητος!

Απόλυτα κατανοητό χαρακτηρίζουν στον Ατρόμητο το σκεπτικό για τη σημερινή αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούν με την απόφαση περί ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επανεξέταση της απόφασης για ματαίωση του Κυπέλλου ζητά ο ΑτρόμητοςΤην αναβολή του σημερινού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ λίγο-πολύ την περίμεναν όλοι στον Ατρόμητο, ωστόσο αυτό που σε καμία περίπτωση δεν ανέμεναν είναι ότι ο Σταύρος Κοντονής θα έκανε πράξη τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί περί οριστικής ματαίωσης της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά και την επίσημη γνωστοποίηση της απόφασης από το υπουργείο Αθλητισμού, η αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος ήταν άμεση, καθώς οι διοικούντες θεωρούν ότι πρόκειται για μια απόλυτα άδικη απόφαση που πλήττει τα συμφέροντα της ομάδας χωρίς μάλιστα να υπάρχει πουθενά ευθύνη της ίδιας.

Συγκεκριμένα, στον Ατρόμητο τονίζουν ότι κατανοούν απόλυτα το σκεπτικό της σημερινής αναβολής του ματς κόντρα στην ΑΕΚ με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μετά το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, αλλά δεν μπορούν να δικαιολογήσουν με κάποιο τρόπο τη λογική της οριστικής ματαίωσης της διοργάνωσης και για αυτό το λόγο θα ζητήσουν την επανεξέταση της συγκεκριμένης απόφασης.

Όπως λέγεται, μάλιστα, είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εν θερμώ που την ίδια ώρα αδικεί τον Ατρόμητο που διεκδικούσε όχι απλά ένα τρόπαιο που είναι το προφανές, αλλά τόσο την πρόκρισή του στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, όσο και περισσότερα έσοδα από τη στιγμή που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Παράλληλα, πρόθεση της «κυανόλευκης» διοίκησης είναι να ζητήσει άμεση σύσκεψη όλων των φορέων (Πολιτεία, ΕΠΟ) με τους ιδιοκτήτες –όχι απλά τους προέδρους- των ομάδων της Super League, ώστε να βρεθούν άμεσα λύσεις και να προχωρήσει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, γυρίζοντας άμεσα σελίδα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τους κινδύνους μπορεί να φέρει ένας τελικός που θα πρέπει εκ των πραγμάτων να υπάρχουν οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων, από τον Ατρόμητο έχουν έτοιμες προτάσεις που θα τις καταθέσουν στη σύσκεψη που ζητούν να γίνει, όπως να δοθούν εισιτήρια σε παιδιά, ονομαστικά εισιτήρια σε χορηγούς κλπ. και όχι σε οργανωμένους, ενώ δεν λένε «όχι» να γίνει ο τελικός σε γήπεδο της Περιφέρειας.

Από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ πλέον αναμένουν φυσιολογικά και αντίδραση της ΕΠΟ, καθώς και εκείνη χάνει σημαντικά έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπάρχει σε ισχύ για τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: