Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Νέα Δημοκρατία για διακοπή Κυπέλλου: «Πονάει δόντι, κόβει κεφάλι»


Νέα Δημοκρατία για διακοπή Κυπέλλου: «Πονάει δόντι, κόβει κεφάλι»

Θέση για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, πήρε η Νέα Δημοκρατία μέσω της υπεύθυνης Αθλητισμού, Άννας Καραμανλή.

Δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Νέα Δημοκρατία η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για διακοπή του Σταύρου Κοντονή. Η υπεύθυνη τομέα αθλητισμού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Άννα Καραμανλή σχολίασε τα εξής:

«Η καταπολέμηση της βίας δεν μπορεί να επιτευχθεί με πρακτικές ‘’πονάει δόντι, κόβει κεφάλι. Η εξυγίανση του ποδοσφαίρου δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά όλων μας, και πρέπει να βασίζεται στις αυτονόητες αρχές της Δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της ισονομίας και της αποτελεσματικότητας.

Το ποδόσφαιρο δεν θα εξυγιανθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα κενά περιεχομένου και επιβολή ποινών κατόπιν εορτής. Απαιτείται ειλικρινής βούληση για την πάταξη του φαινομένου με έμφαση στα μέτρα πρόληψης. Η ΝΔ θα στηρίξει με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια που θα κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά θα σταθεί απέναντι σε ενέργειες εντυπωσιασμού που τελικά οδηγούν σε περαιτέρω απαξίωση του ελληνικού αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: