Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ζητάει διακοπή πρωταθλήματος και απομάκρυνση Γκιρτζίκη ο ΠΑΟΚ!!!


Ζητάει διακοπή πρωταθλήματος και απομάκρυνση Γκιρτζίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο Λιούμπος Μίχελ ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη για όλες της εξελίξεις τόσο στο Δ.Σ του ΠΑΟΚ όσο και για τις αποφάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Μετά την σύσκεψη αλλά και την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Λιούμπος Μίχελ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για τη συναίνεση της συνόδου κορυφής της ομάδας ως προς τις αποφάσεις του αλλά και για την αναβολή –μόνο- του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου του Βορρά» ζήτησε από τον Μίχελ να προχωρήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να πιέσει τον Σταύρο Κοντονή να σταματήσει και τη Σούπερ Λίγκα, ώστε να ικανοποιηθούν έτσι τα αιτήματα της ΠΑΕ. Παράλληλα το αφεντικό της ομάδας εμμένει στην απαίτησή του για παραίτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης και μετά τις δηλώσεις του έπειτα από την διακοπή του ματς στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό αλλά και από τη σημερινή του στάση δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: