Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Έφτασε η ώρα του Λέτο!!


Έφτασε η ώρα του Λέτο

Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού έφτασε, αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι πανέτοιμος για το ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στους «πράσινους», κόντρα στον Ατρόμητο.

Στον Παναθηναϊκό περίμεναν πως και πως το ντεμπούτο του Σεμπάστιαν Λέτο στη δεύτερη θητεία του στους «πράσινους», κάτι που όπως φαίνεται θα πραγματοποιηθεί απέναντι στον Ατρόμητο την Κυριακή.

Στο δίτερμα της Πέμπτης, ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε τον Αργεντινό σε θέση φορ, αλλά και αριστερού επιθετικού, ενώ για ένα διάστημα αγωνίστηκε με τους βασικούς.

Μάλιστα ο προπονητής των πρασίνων τόνισε πως ο παίκτης είναι έτοιμος να παίξει, ενώ ο Λέτο ανυπομονεί να παίξει, κάτι που αναμένεται να συμβεί, παρόλο που δεν προορίζεται όπως είναι λογικό για την αρχική 11άδα.

Από εκεί και πέρα, ο Στραματσόνι δοκίμασε με τους βασικούς και τον Βιγιαφάνιες, δείχνοντας την πρόθεση του να τον ξεκινήσει απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου. Το πιο πιθανό είναι ο Αργεντινός να πάρει τη θέση του Καλτσά στο αρχικό σχήμα, για να εκμεταλλευτεί το «τριφύλλι» την ικανότητα του στο «ένας με έναν» αλλά και την κάθετη πάσα του.

Επιπλέον ο Νίκος Μαρινάκη θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτός που θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, παίρνοντας τη θέση του τιμωρημένου Μέστο, ενώ ο Πράνιτς θα βρίσκεται στα αριστερά, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχει άλλος παίκτης για τη θέση, με τον Νάνο να βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στην Ισπανία.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Μολέδο, με τον κεντρικό αμυντικό να αποχωρεί με ενοχλήσεις από την χθεσινή προπόνηση. Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό, όμως ο Στραματσόνι δεν σκοπεύει να ρισκάρει.

Η κατάσταση του θα κριθεί σήμερα, αλλά μάλλον δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, με τον Κουτρουμπή να είναι εκείνος που θα παίξει δίπλα στον Τελάντερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: