Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό για Κοντονή!!


«Βράζουν» στον Ολυμπιακό για Κοντονή

Οργή στον Ολυμπιακό για την απόφαση Κοντονή να ματαιώσει το Κύπελλο. Φόβοι για διακοπή ΚΑΙ του πρωταθλήματος, που θα στερήσει το νταμπλ και θα έχει συνέπειες για την Ευρώπη. Κίνδυνος για… Ηρακλή.

Έξω φρενών είναι στον Ολυμπιακό με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει το Κύπελλο. Στην ανακοίνωση των πρωταθλητών γίνεται λόγος για εξίσωση θυτών και θυμάτων και για… δικαίωση του βασικού υπαίτιου για όσα έγιναν στην Τούμπα, δηλαδή του ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μιλούσαν για πρωτοφανή για τα παγκόσμια χρονικά απόφαση της κυβέρνησης, που μαρτυρά την αδυναμία της να διοργανώσει έναν θεσμό.

Πρόσθεταν, δε, πως ο Ολυμπιακός δίχως να φέρει ευθύνη για τα έκτροπα στα ελληνικά γήπεδα θα στερηθεί ένα ακόμη νταμπλ, ενώ εκφράζεται βάσιμη ανησυχία μήπως δρομολογείται ανάλογη απόφαση ΚΑΙ για το πρωτάθλημα, με όποιες προεκτάσεις μπορεί να έχει μια τέτοια απόφαση και για τη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Στον Ολυμπιακό δήλωναν άγνοια (μιας και δεν έχουν επίσημη ενημέρωση) για τη φημολογία περί πρόθεσης της κυβέρνησης να αναβάλει τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» υπό το φόβο επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη, αλλά τόνιζαν μεταξύ σοβαρού και αστείου πως «… λίγο έλειψε η κυβέρνηση να αναβάλει και την Τσικνοπέμπτη».

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», η Super League απέρριψε αίτημα της αστυνομίας για αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή, ωστόσο το ζήτημα έχει φτάσει μέχρι τον Σταύρο Κοντονή και τη ΔΕΑΒ, με οριστικές αποφάσεις να αναμένονται πιθανότατα σήμερα.

Μέσα σε όλα αυτά ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν τις προπονήσεις για να είναι έτοιμοι για το ματς. Ο Πορτογάλος προπονητής-εφόσον τελικά γίνει το ματς-αναμένεται να προχωρήσει σε μερικό rotation.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: