Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Όλο το βάρος στον Αθανασιάδη!!


Όλο το βάρος στον Αθανασιάδη

Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης επέστρεψε κόντρα στον Ολυμπιακό στη δράση ύστερα από τον τραυματισμό του και πλέον καλείται να τραβήξει σχεδόν μόνος του… κουπί στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Από τα ελάχιστα ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ (αν όχι το μοναδικό) στο ματς της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν η επιστροφή του Στέφανου-Κλάους Αθανασιάδη. Ο 27χρονος φορ υπέστη θλάση στις 11 Φεβρουαρίου στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο (τη θέση του πήρε ο Γκολάσα) και αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Τετάρτη. Μπήκε στο 81’ αντί του Μυστακίδη.

Πλέον, πέφτει σχεδόν όλο το βάρος πάνω του στη γραμμή κρούσης. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναμένεται να είναι έτοιμος στις αρχές του Απρίλη και ο θα λείψει για αρκετό καιρό, καθώς κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, λόγω της συμπεριφοράς του στο ματς του Κυπέλλου. Θα λείψει σίγουρα από την αναμέτρηση της Κυριακής (06/03, 17:15) με τον Πανθρακικό λόγω της κάρτας που δέχθηκε και είναι πιθανόν να χάσει 4-6 ματς.

Ο Παππάς έγραψε στο φύλλο αγώνα για το φτύσιμο του (άλλωστε το παραδέχθηκε και ο ίδιος στα όσα αναφέρει μέσω της ιστοσελίδας του) και έκανε λόγω και για εξύβριση. Αν θεωρηθούν δύο ξεχωριστές… παραβάσεις θα γίνει συμψηφισμός και το 4+4 θα γίνει έξι. Αν θεωρηθεί μια, τότε εκτός από την αναμέτρηση στην Κομοτηνή θα απουσιάσει σε ακόμη τρία ματς.

Η ουσία είναι ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει μείνει μόνο με τον Έλληνα φορ στη γραμμή κρούσης και ο Μυστακίδης που πλαισίωσε τον Σλοβάκο στα τελευταία ματς, δεν είναι «καθαρή» λύση και δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί μόνος του στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα προπονείται σε φουλ ρυθμούς κι ο Γκάρι Ροντρίγκες πλέον εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του για ένα ημίχρονο κόντρα στον Πανθρακικό και εφόσον κατέβει για να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: