Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ανανέωσε με Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε!


Ανανέωσε με Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε

Με ανανέωση της συνεργασίας τους απάντησαν Μπιλμπάο και Βαλβέρδε στις φήμες περί πιθανής ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Βάσκο προπονητή.

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε με την Μπιλμπάο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 52χρονος προπονητής, ο οποίος βρίσκεται στους Βάσκους από το 2013, επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και ενώ δεσμευόταν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Νιώθω πολύ άνετα εδώ, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα μου είναι η Μπιλμπάο», ανέφερε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

inner

Πρόσφατα, γράφτηκε στον Τύπο της Ισπανίας ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τη Ρεάλ να δοθούν τα… κλειδιά στον Βαλβέρδε σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Ζιντάν στο τιμόνι της.

«Είμαι προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο που πήρα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα της ερώτησής σας και για ποιο λόγο μου την κάνετε. Αν έχετε απορίες σχετικά με όσα γράφονται, να ρωτήσετε αυτούς που τα γράφουν», δήλωσε ο Βαλβέρδε τότε.

inner

Την πρώτη του σεζόν έβγαλε στο Champions League την Μπιλμπάο, καθώς την οδήγησε στην τέταρτη θέση της Primera Division, πέρυσι έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά γνώρισε την ήττα με 3-1 και πήρε εκδίκηση στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν, καθώς κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας, καθώς επικράτησε 4-0 η ομάδα του στο «Σαν Μαμές» και ήρθε 1-1 στη ρεβάνς.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: