Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Κέρδη-ρεκόρ για τη Λέστερ!!!


Κέρδη-ρεκόρ για τη Λέστερ!

Την ώρα που η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και τα «φώτα» να έχουν πέσει πάνω της, η Λέστερ δεν άργησε να ανακοινώσει και κέρδη-ρεκόρ για τον προηγούμενο οικονομικό χρόνο!

Το έκανε και αυτό η Λέστερ, η οποία ανακοίνωσε κέρδη-ρεκόρ για το τελευταίο οικονομικό έτος.

Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία κατάφερε μόλις στις τελευταίες αγωνιστικές να αποφύγει τον υποβιβασμό την περασμένη σεζόν, τριπλασίασε το εισόδημά της συγκριτικά με το προηγούμενο έτος, την ίδια ώρα που αυξήθηκε τόσο η προσέλευση του κόσμου, όσο και τα έξοδα.

Τα συνολικά κέρδη, προ φόρων, έφτασαν τα 26,4 εκ. λίρες, συγκριτικά με τη ζημιά ύψους 20 εκ. λιρών που είχε ο σύλλογος το προηγούμενο έτος.

Η επιστροφή της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ το 2014 είδε το συνολικό της εισόδημα να έχει υπερτριπλασιαστεί, φθάνοντας πάνω από τα 100 εκ. λίρες.

Το ποδόσφαιρο πρώτης γραμμής έφερε επίσης περισσότερους θεατές, με τον μέσο όρο στο «King Power Stadium» να βελτιώνεται κατά 6.000.

Κατά συνέπεια, οι εισπράξεις από τα εισιτήρια αυξήθηκαν κατά 4 εκ. λίρες, ωστόσο η επένδυση που έγινε στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης των βασικών παικτών, υπογράφοντας νέα συμβόλαια, σημαίνει ότι το κόστος του προσωπικού αυξήθηκε παράλληλα κατά 20 εκ. λίρες.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: