Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αθηναίου: «Είμαστε σε οριακό σημείο»


Αθηναίου: «Είμαστε σε οριακό σημείο»

Σύνθημα για νίκη που θα σημάνει και την αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκας έδωσε ο Γιάννης Αθηναίου, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

Κομβικό, όπως και όλα θα ακολουθήσουν στο εξής στο Top 16 της Ευρωλίγκας χαρακτήρισε ο Γιάννης Αθηναίου το αυριανό με την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. «Δεν έχουμε περιθώριο για απώλεια και θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε μία νέα αρχή. Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις ώστε να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Πρέπει μέσα από την καλή άμυνα να επιβάλλουμε τον ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού και να μην αφήσουμε την Λαμποράλ να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο που είναι πολύ καλή ως ομάδα. Αυτό που θέλουμε είναι μέσα από την καλή μας άμυνα να βρούμε σωστές επιλογές και στην επίθεση».

Αναφορικά με το αν αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι πνευματικά για ένα παιχνίδι δίχως… αύριο στη διοργάνωση, τόνισε: «Νομίζω πως όλα τα παιδιά, ξένοι κι Έλληνες, καταλαβαίνουν πως έχουμε φτάσει σε ένα οριακό για εμάς σημείο. Όλοι είναι έμπειροι παίκτες κι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Έχουν καταλάβει πόσο κρίσιμοι είναι οι αγώνες για το αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: