Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια του Κυπέλλου!


Ενημέρωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια του Κυπέλλου

Τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να πάρουν πίσω το αντίτιμο των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης.

Τη δυνατότητα με την οποία θα μπορέσουν οι φίλοι της ΑΕΚ να λάβουν πίσω τα χρήματά τους από την αγορά των εισιτηρίων για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο γνωστοποίησε και επίσημα η «Ένωση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον αναβληθέντα αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ – Ατρόμητος ότι οι επιστροφές των χρημάτων των εισιτηρίων τους θα γίνει ως εξής:

Για τους αγοραστές των e-tickets (αγορές ίντερνετ) θα γίνει ακύρωση όλων των συναλλαγών από την ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να χρειάζεται να γίνει η οποιαδήποτε ενέργεια από τους ίδιους τους φιλάθλους.

Όσοι είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια, θα μπορούν από τη Δευτέρα 07/03 να έρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων) με το απόκομμα του εισιτηρίου τους και να τους επιστρέφονται τα χρήματα, σε ημέρες και ώρες εργασίας Δευτέρα-Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 16:00.

Οι ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 5 Απριλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: