Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Βαριά τιμωρία περιμένει τον Ηρακλή

Οι οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ... εξέδρας στην Κομοτηνή την 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανθρακικό, είναι αυτή που έχουν στήσει την ομάδα τους στον τοίχο, μετά το ντέρμπι με τον Αρη (2-2, 29/8).

Φυσικά δεν πρόκειται για την... μάζα, αλλά για τον ανεγκέφαλο φίλο του Γηραιού, ο οποίος με την έναρξη του αγώνα επιτέθηκε στον τερματοφύλακα του Αρη, Μιχάλη Σηφάκη, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για 48 λεπτά.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα πληρώσει ακριβά το "μάρμαρο" ο Ηρακλής, αφού απειλείται με πολύ βαριά τιμωρία, η οποία θα ζημιώσει σημαντικά το σύλλογο.

Από την άλλη, ένσταση κατέθεσε ο Αρης, ο οποίος θεωρεί πως έπρεπε να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι, με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.

Η έκθεση του παρατηρητή αγώνα, Ναούμ Μιντιούρη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "Υστερα από 45 λεπτά διακοπής και αφού ο Μιχάλης Σηφάκης με διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και ύστερα από συνεννόηση με τον επικεφαλής της Αστυνομίας κ. Κανάλη και τον Αθλητικό εισαγγελέα κ. Μπάκελα, ο παρατηρητής του αγώνα με διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι".

Σκασμένος είναι ο Αντώνης Ρέμος με το περιστατικό και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: