Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Βόλτα στον κάμπο!

mitroleonardos.jpgΜε τόση ζέστη που είχε στην Λάρισα δεν είναι και για να ιδρώνεις. Αυτό έκανε και ο Ολυμπιακός. Δεν ίδρωσε ιδιαίτερα. Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να... καθαρίσει μέσα στο Αλκαζάρ και να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-0 τους «βυσσινί» χάρη στο γκολ του Λεονάρντο στο 22' και την γκολάρα του Μαρέσκα στο 32'. Δοκάρι για τους πρωταθλητές Ελλάδος ο Ζαϊρί στο 55'. Ένα σουτ του Ντε Νίγκρις στο 85΄... όλη η Λάρισα.

Νίκησε την... κατάρα και τις ελλείψεις!

Ένας ελλειπής Ολυμπιακός κατάφερε απόψε να σπάσει μία αρνητική παράδοση, που κρατούσε 22 χρόνια! Νίκησε για πρώτη φορά μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα την Λάρισα μες στο Αλκαζάρ με σκορ και έκανε το καλύτερο δυνατό ποδαρικό στην φετινή Σούπερ Λίγκα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έσπασαν μία... κατάρα που κρατούσε απ' τις 22 Φεβρουαρίου 1987, όταν και είχαν κερδίσει με 2-1 χάρη σε δύο κεφαλιές του Μητρόπουλου (5', 44'). Εκτός αυτού ο Ολυμπιακός έχει να χάσει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος από το 1987! Σκόρερ χρίστηκαν οι Λεονάρντο (22') και Μαρέσκα με απίστευτο γκολ (32').

Δεν υπάρχουν σχόλια: