Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ο Βισαλτιακός την έκπληξη στο Κύπελλο!


Σκόραρε ο Κοντεών για τον Ολυμπιακό Βόλου Ο Βισαλτιακός και ο Ολυμπιακός Βόλου εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην τρίτη φάση του Κυπέλλου, όπου θα υποδεχθούν τον Ατρόμητο και την ΑΕΛ, αντίστοιχα. Η ομάδα της Νιγρίτας έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Κέρκυρα της οποίας επιβλήθηκε 2-0, ενώ οι Βολιώτες ήταν καταιγιστικοί στο Αργος, όπου συνέτριψαν 4-0 τον Παναργειακό.

Στην παρθενική του εμφάνιση στο θεσμό, ο Βισαλτιακός ήταν ανώτερος της Κέρκυρας και έφτασε δίκαια στη νίκη με 2-0 και παράλληλα και στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, στο πλαίσιο της οποίας θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο. Οι Σερραίοι άνοιξαν το σκορ στο 56' με σουτ του Φωτιάδη και "σφράγισαν" τη νίκη στο 73' με σουτ του Τσιντογιάννη που... έγραψε το τελικό 2-0.

Απόλυτος κυρίαρχος στο Αργος, ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε 4-0 του Παναργειακού και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Εκεί, η ομάδα της Μαγνησίας θα υποδεχθεί την ΑΕΛ. Οι Βολιώτες... καθάρισαν το παιχνίδι σε εννέα λεπτά. Στο 20' ο Ροτζέριο άνοιξε το σκορ με σουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Κοντέων με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 28' ο Ουμπίντες με πέναλτι ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 86' από τον Πλιάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: