Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ψιθυροι......................

Αυτός ο επόπτης Νικολακόπουλος που στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας κάλυπτε την περιοχή του Λεβαδειακού μάλλον... ξέχασε το σημαιάκι του στα αποδυτήρια ή δεν τρώει καθόλου ψάρι!


Ανανεωμένο και με πλούσια ύλη το νέο match programme της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το πρώτο τεύχος για το ματς με την Ξάνθη περιέχει editorial με την υπογραφή του Νικόλα Πατέρα, δηλώσεις του Λέτο αλλά και πολλά στατιστικά στοιχεία


"Λουκ" αλά... Σισέ "μόστραρε" στην Τούμπα ο Σερζ Μπράνκο. Ο καμερουνέζος μέσος του Λεβαδειακού εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι γύρω γύρω και στη μέση είχε βάψει μια λωρίδα με πράσινο χρώμα!


H διοίκηση του Πανθρακικού απάντησε με εξώδικο στις καταγγελίες του Ιλιε Ντουμιτρέσκου κατηγορώντας τον ρουμάνο τεχνικό για εγκατάλειψη της ομάδας, καθώς δεν εμφανίστηκε στις τρεις τελευταίες προπονήσεις! Ο "Ντούμι", πλέον θα προσφύγει στην FIFA και θα κληθεί να αποδείξει ότι απολύθηκε μια ωραία πρωία μπροστά στους παίκτες. Οσο για μάρτυρες; Ολο και κάποιον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή που παίζει στην ομάδα θα βρει...


Παρέα με την σύντροφό του, Ελενα Ασημακοπούλου παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό από τα επίσημα της Τούμπας, ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος ήταν τραυματίας.


Ο εν δυνάμει γαμπρός του Χενκ Τεν Κάτε ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γιουσούφ Χέρσι, ο οποίος είναι ο αγαπημένος της κόρης του ολλανδού τεχνικού του Παναθηναϊκού.


Δεν είναι μόνο η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Εργοτέλη που μάζεψε γκρίζα σύννεφα πάνω από τον ουρανό της Νέας Σμύρνης σχετικά με το μέλλον του Εμίλιο Φερέρα στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, αλλά και οι "σπόντες" που πέταξε ο βέλγος στην συνέντευξη Τύπου για την διοίκηση αναφορικά με τις μεταγραφές, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί έκανε μόνο μια αλλαγή στον αγώνα!


Εγιναν όσα έγιναν στο Καυτανζόγλειο και διακόπηκε το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αρη, όταν στο γήπεδο ήταν μόνο φίλαθλοι των γηπεδούχων. Δηλαδή αν είχαν πάει και οπαδοί των "κιτρίνων" τι θα είχε γίνει;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poy ta eides ta oif saint sthn toympa re?mas doyleyeis??
kanonika goal htan..
arxises thn skoylikopropaganda?