Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ο Ζαγοράκης και τα νέα της ομάδας

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν αναφέρθηκε μόνο στο πανό που ανάρτησε μικρή μερίδα οπαδών βάσει του οποίου αποκαλούσε "απάτη" το ταξιδιωτικό πρακτορείο του ΠΑΟΚ, προφανώς εννοούσε όμως και ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης σκοπεύει να παραθέσει συνέντευξη Τύπου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα αναφερθεί σε αγωνιστικά ζητήματα και αναμένεται να καυτηριάσει το πανό που αναρτήθηκε. Το χαρακτήρισε εξάλλου προσβλητικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η σημερινή (29/8) τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, περιλάμβανε πάντως και μια αρνητική έκπληξη.

Θέμα με Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρονταν απλά ότι "είχε ενοχλήσεις στη γάμπα", το πιθανότερο ήταν να περνούσε στα ψιλά. Σημειώνεται όμως το εξής. "Πριν την προπόνηση, ο Πάμπλο Γκαρσία επικαλέστηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και τέθηκε εκτός αποστολής". Ενδεχομένως να ήταν και η πρώτη φορά που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε το ρήμα "επικαλέστηκε", πράγμα που μπορεί να σημαίνει πολλά, ίσως και τίποτα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, πάντως, ο Δικέφαλος καλείται να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό υπό το καθεστώς ενός άσχημου κλίματος και με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Στην διάθεση του Σάντος, δεν θα βρεθούν οι Πάμπλο Γκαρσία, Αραμπατζής, Σορλέν, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δηλαδή, τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Χαλκιάς, Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Φιλομένο, Ιβιτς, Κρέσιτς, Λίνο Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αναστασάκος, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

Οσο για την ενδεκάδα; Ο Σάντος δείχνει αποφασισμένος να επιμένει στο σχήμα ρόμβου. Στο κέντρο της άμυνας θα συνεργαστούν οι Μπιζέρα, Μαλεζάς, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Λίνο (αριστερά), Σαβίνι (δεξιά). Ο Βιτόλο θα είναι στην βάση του ρόμβου. Ο Φωτάκης θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά και ο Αμπουμπακάρι στην δεξιά. Ο Βλάνταν Ιβιτς θα είναι στην κορυφή του ρόμβου, ενώ στην επίθεση θα συνεργαστούν οι Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: