Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Ηττα του ΑΠΟΕΛ, "Χ" η Ανόρθωση


Οι παίκτες του ΑΠΟΠ Κινύρας πανηγυρίζουν τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ Μόνο η Ομόνοια κατάφερε να νικήσει από τις τρεις μεγάλες στην Κύπρο. Ο ΑΠΟΕΛ μετά τη σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και προηγήθηκε με 3-2 με τη συμπλήρωση μίας ώρας, ηττήθηκε 4-3 από τον ΑΠΟΠ. Ισοπαλία (0-0) εκτός της Ανόρθωσης με τον Ερμή.

Στην Πέγεια ο ΑΠΟΠ που απέδειξε ότι θα είναι ισχυρός και φέτος, προηγήθηκε στο 20ό με αυτογκόλ του Πίντο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πάολο Ζόρζε ισοφάρισε 1-1 με τον Χατζί να κάνει στο 31ο το 1-2. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52ο ο Μπούις πέτυχε το 2-2, ο Μιροσάβλιεβιτς έκανε το 2-3 με πέναλτι στο 60ό ενώ ο Ζελίκοβιτς στο 65ο με πέναλτι σημείωσε το 3-3. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Σεμέδο στο 69ο με τον Αλεξάνδρου να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 72ο -η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ: Φανή, Μπούις, Γκόρα Ταλ, Γαλάνης, Βιτάλι, Σαμάρας (86ο Ντα Σίλβα), Ζελίκοβιτς, Γκριμαλντί, Λιρί, Γκράπιτς, Γκονζάλες (61ο Σεμέδο).

ΑΠΟΕΛ: Μορφής, Πάολο Ζόρζε, Μπρούσερ, Κόντης, Χατζί, Σατσιάς (70ό Γκριντσάροφ, Πιντο, Μοραίς, Αλεξάνδρου, Μπρέσκα (73ο Χαραλαμπίδης), Σίκορα (55ο Μιροσάβλιεβιτς).

Στο Δασάκι, η Ανόρθωση έχασε κάποιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ερμή, αλλά δεν το κατάφερε, ακόμη και όταν έπαιξε με τρεις επιθετικούς στην επανάληψη, ενισχυμένη και με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, του Οκκά.

ΕΡΜΗΣ: Χρυσοστόμου, Λάμπρου, Ολιβέϊρα, Γκιλ, Μπαρούν, Κίσι, Τζόκα (55ο Κιράν), Κατιάγκα, Ζοεάνο, Βέντερ (78ο Σούμα), Κιντανίλια.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νάγκι, Οτσόκολιτς, Λειβακαμπέσι, Κατσαβάκης, Γεωργίου, Μαραγκός, Γαρπόζης (61ο Μπάκλεϊ), Ράμος (69ο Φρούσος), Φερνάντες (80ό Δέλλας), Σόσιν, Οκκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: