Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Μοράτι : "Τους ευχαριστώ που δείξαν έλεος"

Η Ιντερ κυριάρχησε στο ντέρμπι του Μιλάνου, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 επί της Μίλαν. Οπως είναι λογικό, η νίκη αυτή ικανοποίησε πλήρως τον πρόεδρο των "νερατζούρι", ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί που έδειξαν έλεος και σταμάτησαν στα τέσσερα γκολ.

"Οταν παίζουμε κόντρα στη Μίλαν μου αρέσει πάντα να κερδίζουμε. Δυσκολευτήκαμε στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά μετά παίξαμε σπουδαία. Πρέπει να συγχαρώ τα αγόρια μου για έναν ακόμα λόγο: λυπήθηκαν τον αντίπαλο και σταμάτησαν να επιτίθενται στο δεύτερο ημίχρονο", δήλωσε στη Gazzetta dello Sport ο Μοράτι.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της Ιντερ μίλησε για την απόδοση των παικτών του και συγκεκριμένα των Μιλίτο και Ετό: "Σοβαρά τώρα, είδα μία πραγματική ομάδα και ο Ντιέγκο Μιλίτο ήταν πολύ καλός, κάτι που είναι θετικό. Και δεν θα μιλήσουμε για τον Ετό, που ήταν πραγματικό φαινόμενο".

Καταλήγοντας ο Μοράτι μίλησε για την έλλειψη συνοχής που υπάρχει στη Μίλαν: "Είμαστε μία ενωμένη ομάδα. Μου φαίνεται ότι η Μίλαν δεν είναι ομάδα, ότι έχασαν τη συνοχή τους που τους έδινε πλεονέκτημα και τους έκανε δυνατούς αντιπάλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: