Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Σημαντικές νίκες για Ντιναμό, Στουρμ!

sturm_ried.jpgΗ Ντιναμό Βουκουρεστίου έγινε το «αφεντικό» της πόλης, αφού επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής της Στεάουα Βουκουρεστίου με 1-0. Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Στουρμ Γκρατς, πετυχαίνοντας κόντρα στη Ριντ την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 χάρη σε ένα γκολ του Μπούκβα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αύριο κόντρα στην Άνκαρασπορ η Γαλατασαράι.


Η Ντιναμό Βουκουρεστίου ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο μεγάλο ντέρμπι με τη Στεάουα. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού επικράτησε 1-0 στην έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου της, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τάμας στο 23ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή, η Ντιναμό ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Μπρασόφ.

Ο Ντάριο Μπονέτι παρέταξε τους: Ντόλχα, Σκαρλατάκε, Γκοϊάν, Τάμας, Πούλχακ, Τόριε (83΄ Ντιαμπατέ), Ρους, Εντόι, Αντριάν Κριστέα (71΄ Νταντσιουλέσκου), Αντρέι Κριστέα, Νικουλάε (71΄ Ζίκου).


Συνέχεια στο σερί!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Στουρμ Γκρατς η οποία πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη επικρατώντας αυτή τη φορά εκτός έδρας της Ριντ με 2-1. Ο Σαμίρ Μουράτοβιτς άνοιξε το σκορ στο 34’ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ντρέχσλερ στο 52’. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε και στο 86’ ο Μπούκβα αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, αφού τρία λεπτά μετά την είσοδό του διαμόρφωσε το 2-1. Η Στουρμ βρέθηκε έναν πόντο πίσω από την πρώτη Σάλτσμπουργκ, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο.


Στουρμ Γκρατς (Φράνκο Φόντα):
Γκράτσαϊ, Σονλάιτνερ, Φελντχόφερ, Καντελάκι, Σίλντενφελντ, Βέμπερ, Χλίνκα, Χολτσλ (81΄ Ερενραϊχ), Μουράτοβιτς, Μπάιχλερ (86΄ Χάσλερ), Γιάντσερ (83΄ Μπούκβα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: