Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Τελειώνει του Γιάχιτς

giaxits.jpg Πιο κοντά από ποτέ είναι, πλέον, ΑΕΚ και Σανέλ Γιάχιτς. Η συμφωνία με τον Άρη για τη μεταγραφή του Βόσνιου άσου στην Ένωση είχε φανεί από το Σάββατο ότι θα ερχόταν και όλα αναμένεται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον δικέφαλο αετό και να τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που είχε ζητήσει την απόκτηση του.


Η ΑΕΚ πρόσφερε στον Άρη 550.000 ευρώ ενώ προβλέπονται και μπόνους για συμμετοχές του παίκτη στο πρωτάθλημα και το Europa League, όπως επίσης και ποσοστό μεταπώλησης. Οι Θεσσαλονικείς που ήθελαν να πάρουν λεφτά έμειναν ικανοποιημένοι από την πρόταση της Ένωσης, ο παίκτης έχει ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις και τη Δευτέρα θα είναι στην Αθήνα για να γίνει και επισήμως παίκτης της ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ακόμη μία επιθυμία του Μπάγεβιτς που πραγματοποιείται, καθώς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γιάχιτς -τον οποίο αυτός είχε φέρει στον Άρη- και πιστεύει ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο κέντρο της άμυνας αλλά και στον ρόλο του αμυντικού χαφ. ‎‎

Δεν υπάρχουν σχόλια: