Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ.













Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ως επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ, δεν συμμεριζόμαστε και διαφωνούμε κάθετα με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Αρης (30/08/2009), καθώς λάβαμε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για τη φιλοξενία και την προστασία των επισήμων της ΠΑΕ Αρης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Επειδή, λοιπόν, η αλήθεια είναι – πάντοτε – μία, αυτή έχει ως εξής:

1) Από τη σύσκεψη των Μέτρων Τάξης του αγώνα συμφωνήθηκε η παραχώρηση είκοσι πέντε (25) θέσεων εσωτερικού χώρου και εικοσιπέντε (25) εξωτερικού χώρου για την εξυπηρέτηση των αναγκών της φιλοξενούμενης διοίκησης και των προσκεκλημένων της.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανταποκρίθηκε.

2) Πριν τον αγώνα εμφανίστηκε λεωφορείο, που συνόδευε αυτό της αποστολής του Αρη και στο οποίο επέβαιναν οι επίσημοι του Αρη, με υπεράριθμο πλήθος ατόμων, από αυτό, που αρχικώς είχε συμφωνηθεί.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εξυπηρέτησε και πάλι, με συνέπεια να τοποθετηθούν είκοσι πέντε (25) άνθρωποι της ΠΑΕ Αρης στις δύο σουίτες, που τους διατέθηκαν και πολύ περισσότεροι των είκοσι πέντε (25) στην κερκίδα των επισήμων, κατά παράβαση της αρχικής συμφωνίας.

3) Με την δικαιολογία ότι δεν λειτουργεί επαρκώς ο κλιματισμός του Σταδίου στις σουίτες και επικρατεί ζέστη – αυτοβούλως - οι επιτελείς της ΠΑΕ Αρης εγκατέλειψαν τις σουίτες τους και… ενώθηκαν με τους υπολοίπους φιλοξενουμένους στην κερκίδα, όπου εξ αρχής είχε φροντίσει να λάβει μέτρα προστασίας η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με προσωπικό ασφαλείας και αστυνομική δύναμη.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ικανοποίησε και το αίτημα παρουσίας όλων των ανθρώπων του Αρη στον ανοικτό χώρο, παρά το γεγονός ότι είχε διαθέσει δύο σουίτες.

4) Λόγω του γεγονότος ότι οι μεμονωμένοι οπαδοί (οι οποίοι προφανέστατα αποτελούσαν τον κύριο όγκο των ανθρώπων του Αρη) προκαλούσαν με χειρονομίες και ύβρεις τους υπολοίπους θεατές, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της Super League, κ. Μαχαίρας, ζήτησε από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να μεταφερθούν άπαντες σε κλειστό χώρο.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απάντησε θετικά και δήλωσε έτοιμη για την άμεση υποδοχή τους σε κλειστό χώρο.

5) Δια στόματος του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Αρης, κ. Ελευθερούδη, εκφράστηκε η κάθετη άρνηση της φιλοξενούμενης πλευράς για μετακίνηση σε κλειστό χώρο.

Αυτά, προς αποκατάσταση της πραγματικότητας.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: